Ryggskott / ryggvärk

Hjälp vid ryggskott eller ryggvärk

Ryggskott innebär att man får ryggvärk i nedre delen av ryggen.

Boka tid för behandling


Värken kan komma både väldigt snabbt eller väldigt smygande. Oftast beror det på felaktig belastning av ryggen. Man får svårt att röra sig. Vanligtvis har man också problem att räta på ryggen samt en stor ryggsmärta vid rörelse. Ryggproblem som ryggskott, ont i ryggen, ischias, nackspärr, ont i ländryggen, ont i axel, diskbråck i nacke och rygg samt problem med värk i armar och ben är besvär där kiropraktisk behandling har vissat mycket goda resultat och snabbat på läkningsprocessen betydligt. Vid akut ryggont, ryggskott (akut lumbago) syftar behandlingen till att lindra smärtan så att man kan fortsätta att hålla sig aktiv.

Behandling av ryggskott

Behandlingen består av manipulation och rehabövningar. Resultaten blir ofta en snabb smärtlindring som kan starta direkt efter behandlingen genom ökad rörlighet och smärtan avtar oftast de närmaste dagarna. Mycket viktigt i sammanhanget är att rätt rehabilitering sätts in för att problemen ej skall återkomma.

På KiropraktorDialogs klinik undersöker, diagnostiserar och behandlar legitimerad kiropraktor ryggbesvären genom att släppa på låsningar som uppkommit i ryggen samt föreslår lämpliga rehabiliteringsövningar I syfte att problemen inte skall återkomma.

 

Kontakta oss om du har ont i ryggen eller har ryggskott så hjälper vi dig.

Ring 0760-151854 eller boka tid online.

Välkommen.

 

Läs mer på 1177.se
http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Ont-i-ryggen/

Läs mer på Praktisk medicin

http://www.praktiskmedicin.se/sjukdomar/lumbago-akut-ryggskott-akut-lumbago/

Boka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår