Bursit – slemsäcksinflammation


Slemsäckar har man på många ställen i kroppen runt leder och senor.

Boka tid för behandling


De är små vätskefyllda påsar som har till uppgift att skydda lederna och underlätta rörelserna. Slemsäckarna kan bli irriterade om en led eller sena överbelastas eller utsätts för långvarigt tryck, till exempel om man står länge på knäna eller lutar sig mycket mot armbågen. När en slemsäck irriteras kan en inflammation uppstå. Då bildas mer vätska i slemsäcken och den blir större och börjar ömma. Slemsäcksinflammation kallas också för bursit och det är vanligast i knän, axlar och armbågar.


Symtom om man har en inflammation i en slemsäck är det vanligt att det
- är svullet i eller kring en led
- ömmar om man trycker mot svullnaden
- gör ont när man anstränger leden eller senan.


På KiropraktorDialogs klinik undersöker, diagnostiserar och behandlar legitimerad kiropraktor slemsäcksbesvären samt rekommenderar rehabilitering med övningar och egenträning allt för att få en så snabb läkningsprocess som möjligt. Det är mycket viktigt att rätt rehabilitering sätts in för att problemen ej skall återkomma.

 

Tveka inte att kontakta oss på KiropraktorDialog, vi finns här för att hjälpa dig.

 

Tveka inte att kontakta oss på kiropraktordialog, om du har ont och besvär av slemsäcksinflammation i någon av dina leder. Vi finns här för att hjälpa dig.

Ring 0760-151854 eller boka tid online.

Välkommen

 

Läs mer på 1177.se
http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Slemsacksinflammation/

Boka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår