Våra kiropraktorer

Boka tid för behandling


Leg. Kiropraktor Fredrik

Legitimerad kiropraktor Fredrik Madsen är utbildad på Skandinaviska Kiropraktor Högskolans femåriga utbildning. Fredrik har praktiserat i den offentliga sjukvården b.la. på Södersjukhuset samt Centralsjukhuset i Karlstad. Fredrik har även varit i USA på seminarier för vidareutbildning inom kiropraktik. 

Fredrik är uppvuxen på Hammarö, Värmland och har varit aktiv inom flera olika idrotter, främst ishockey och motocross.

Fredrik har patientförsäkring samt genomgår kvalitetssäkerhets utbildningar kontinuerligt.

fredrik@kiropraktordialog.se

 

Leg. Kiropraktor Niclas

Legitimerad kiropraktor Niclas Madsen är utbildad på Skandinaviska Kiropraktor högskolans femåriga program. Niclas Madsen gjorde sin allmäntjänstgöring inom den offentliga hälso- och sjukvården på b.la. Karolinska Sjukhuset, Södersjukhuset och Centralsjukhuset i Karlstad.

Niclas skrev tillsammans med en studiekompis en C-uppsats om "kiropraktorers etableringsmönster på den svenska marknaden" och den belönades 2009 av yrkesförbundet Kiropraktiska förening i Sverige för att vara av "särskild vikt för utvecklingen av kiropraktiken och dess etablering i samhället".

Niclas har patientförsäkring samt genomgår kvalitetssäkerhets utbildningar.

niclas@kiropraktordialog.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår